You are here
Home > Breaking News > Antje fotballdrakter med Christop

Antje fotballdrakter med Christop

livecrimenews@gmail.com

barcelona draktChelsea drakt

Ken Bates sier at han plutselig ble sparket fra sin tid som Leeds United-presidenten av de nye eierne GFH, etter at han kom inn i klubben i en kontrakt med det private flyselskapet 247 Jet som kunne brukes til å fly ham til Leeds fra sitt hjem i Monaco .

Kostnaden for denne kontrakten som Bates begikk Championship-klubben, som er under finansiell belastning, antas å være £ 500 barcelona drakt 000 over tre år.

Tidligere har Bates blitt fløyet av private jetfly. Kostnadene ved bruk av en privat jetfly til klubben er forstått fra kilder som har sett Leeds-kontoene til rundt 120 000 £ i året. Han fortalte observatøren at hans utgifter ikke var forandret i de åtte årene han var Leeds-leder, og at GFH var godt klar over dem da de kjøpte klubben i desember. Han nektet å dekke detaljene for nøyaktig hva de dekket.

Et viktig stikkpunkt med GFH er at Bates ikke fikk styrets godkjenning for den arsenal drakt nye, treårige private jetkontrakten. Bates hevder at han ikke kunne gjøre det, og han ble rådet i juni at han som direktør for klubben kunne knytte klubben til kontrakten.

Jeg reddet klubben penger, fordi dette var en sterling kontrakt, heller enn euro, Bates sa. Jeg gjorde det i beste for klubben.

For tiden på ferie i Italia med sin kone Suzannah, sa roma drakt Bates at han mottok et håndleverte brev sist onsdag fra GFH, som hevet bekymringer. Han forventet å håndtere det ved retur fra ferie, men i stedet: To dager senere, fortalte de meg at jeg ble sparket.

Beskrive sin behandling som foragtelig, sa Bates han vurderer å saksøke. GFH sa at det var konfidensialitetsavtaler på plass, og nektet å kommentere.

Leave a Reply

Top